Gibraltar, Cadiz och Isla Crisitina

7-13 mars: Vi checkade ut från campingen vid 9-tiden och styrde kosan mot Gibraltar och vi var framme där vid 13-tiden. Det regnade, så vi gick bara en runda på stan och shoppade lite. Det kändes inte så kul att ta sig upp på toppen i hällande regn.
 
 
 
 
 
Vi lämnade Gibraltar efter ett par timmar och körde till campingen vi utsett till övernattning, men den såg lite schabbig ut, så vi körde mot stranden och en stor parkering där vi stod för natten tillsammans med 20 andra husbilar. Vid stranden såg man ut mot Afrika.
 
 
Morgonen efter fick vi se en vacker soluppgång över Afrika! Vi promenerade längs stranden och hittade en massa koraller och snäckor. Sedan solade vi ett par timmar på stranden.
 
 
 
 
 
 
Vid 16-tiden kom vi fram till El Puerto de Santa Maria (vid Cadiz) och camping Las Dunas. Vi fick en plats nära toaletter och dusch, disk och tvätt.  Här var det rent och snyggt, men inget toalettpapper. På kvällen gick vi en runda på den vackra stranden. Nästa dag gick vi ockaå en runda, men åt andra hållet. På restaurangen intill campingen åt vi Mixed grill med pommes på kvällen.
 
 
Nästa dag solade vi på stranden, det var härligt trots att det blåste lite.
 
 
 
 
Motionsredskap som användes av många som gick förbi här, bra initiativ!
 
 
 
På kvällen checkade vi ut från campingen för att lättare komma iväg nästa morgon.
 
Steg upp tidigt och gav oss av vid 9-tiden och ca 16.30 checkade vi in på camping Giralda i Isla Cristina
De nästa 2 dagarna solade vi på stranden och tog dagliga promenader.